Skip to content
Lidmaatschap en contributie

Lijkt het je wat om met de clubleden van WTC Vroomshoop mee te fietsen of trainen? Je kunt dan geheel vrijblijvend met één van onze groepen meefietsen.  Wil je meer informatie of een afspraak hiervoor maken, neem dan contact op via info@wtcvroomshoop.nl. Wij zullen dan contact met je opnemen.

Wil je ook lid worden van de club, dan moet je je aanmelden via het formulier op de website. Enkele zaken zijn wel belangrijk om te weten wanneer je het lidmaatschap aangaat:

  • Je verplicht je daarmee tot het betalen van de contributie. Het bedrag wordt jaarlijks vastgesteld in de algemene ledenvergadering. De contributie voor dit jaar bedraagt 55 euro. Voor een gezinslid is dat 45 euro, een jeugdlid betaalt ook 45 euro en voor € 17,50 ben je lid zonder NTFU verzekering. Als nieuw lid betaal je eenmalig 15 euro extra inschrijfkosten.
  • Met het lidmaatschap van de vereniging ben je ook automatisch lid bij de NTFU. Een deel van het contributiebedrag wordt door WTC Vroomshoop afgedragen aan de NTFU.
  • Het lidmaatschap geldt altijd automatisch voor een heel jaar. Opzeggen van het lidmaatschap moet voor 15 december van het jaar en gaat dan het volgende jaar in.
  • Met het lidmaatschap ga je akkoord met het privacyreglement van de vereniging en ben je gehouden aan de veiligheidsregels die gelden bij het fietsen in de groep.
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Geslacht
Lid NTFU