Skip to content
ACTIVITEITEN

Clubmiddagen

Clubmiddagen (maandag, donderdag en zaterdag) waar in verschillende snelheidsgroepen een route wordt gereden (de lengte is afhankelijk van de mogelijkheden afgestemd op het seizoen).

Trainingsavonden

Trainingsavonden (dinsdag en donderdag) waar eveneens in verschillende snelheidsgroepen een route wordt gereden die iets meer een beroep doet op uithoudingsvermogen en snelheidsontwikkeling. Hierbij zijn enkele trainingsavonden gericht op fietstechniek (b.v. waaierrijden, klimtraining of bochtentechniek). De trainingsavonden starten in april en lopen door tot half september. De afstand die wordt gefietst is afhankelijk van het tijdstip waarop de duisternis invalt. Het is wel verstandig aan het begin en het eind van het seizoen een lampje op de fiets mee te nemen.

Clubdagen

Clubdagen (op zaterdagen) waar eveneens in snelheidsgroepen een route tussen 50 en 130 km in de omgeving wordt gefietst; we streven naar een gevarieerd programma. Onderweg wordt meestal ergens aangelegd voor een kop koffie. Twee keer per jaar wordt de clubdag afgesloten met een gezamenlijke maaltijd (de bonensoeptocht als openingstocht en de snerttocht als afsluitende tocht in het seizoen). De route en organisatie van de clubdagen wordt afwisselend door WTC-leden verzorgd. Verdere bijzonderheden en actuele gegevens vind je in de agenda.

Toertochten

Gezamenlijke deelname aan georganiseerde toertochten in en buiten de regio.

Tweedaagse

Tweedaagse: een fietstocht vanuit Vroomshoop naar een plek in Nederland of Duitsland, waarbij totaal ongeveer 300 km wordt gefietst in 2 dagen. Voor de overnachting en een begeleidend busje zal aan de deelnemers een bijdrage worden gevraagd.

Driedaagse

Driedaagse: een fietstocht in het buitenland waarbij, naast uitdagende afstanden, ook de nodige hoogtemeters worden gefietst. Per auto en bus rijden we naar een bestemming waar we overnachten; van daaruit worden tochten georganiseerd in de omgeving. Ook hiervoor betalen de deelnemers de overnachting en de gezamenlijke kosten die tijdens de tochten worden gemaakt.

Meerdaagse

Meerdaagse: evenals de driedaagse heeft deze eveneens een bestemming in het buitenland, maar naar nog meer uitdagende bestemmingen, zoals de Alpen of Dolomieten.