WTC Vroomshoop

Welkom op de site van WTC Vroomshoop

De wieler- en Toerclub Vroomshoop is opgericht in 1981.

WTC Vroomshoop is een vereniging voor fietsliefhebbers. Is fietsen ook jouw liefhebberij, dan ben je van harte welkom bij de club. Of je dat in een wat minder tempo wilt of in een wat hoger tempo; of je dat doet op een toerfiets of een ATB: voor iedereen is er wel een groep te vinden om samen met anderen je hobby uit te oefenen. Daarbij gaat het niet altijd om snelheid, aantal kilometers of hoogteverschillen. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om wat meer uitdaging te zoeken en zelf doelen te stellen om je conditie te verbeteren of je prestaties te verbeteren

Er wordt gezamenlijk gefietst op de maandag- en donderdagmiddag en op dinsdag- en donderdagavond. Daarnaast worden er regelmatig clubdagen georganiseerd (meestal op zaterdag) waarbij we mooie routes met wisselende lengtes door de omgeving fietsen. Voor de kilometervreters organiseren we jaarlijks een tweedaagse tocht vanuit Vroomshoop en een driedaagse en meerdaagse tocht in het buitenland. Bij alle tochten geldt: we fietsen recreatief, veiligheid staat voorop  en ons motto is “samen uit, samen thuis”.

Ook belangstelling om met één van de groepen mee te fietsen? Kom gerust een keer op één van de clubmiddagen of clubavonden om mee te fietsen. Of neem contact op met de secretaris via mailadres: info@wtcvroomshoop.nl. Voor meer informatie: zie clubinfo.