Opening 2021 WTC Vroomshoop

Een gezamenlijke openingstocht van het fietsseizoen 2021 zit er dit jaar helaas niet in. Toch willen we onze leden een mogelijkheid bieden om op 6 maart a.s. een tocht te fietsen.

Starten kan vanuit je eigen woonplaats; je zoekt een punt waar je het makkelijkst kunt beginnen (zie de route en beschrijving in het bijgevoegde pdf-bestand). Je fietst het hele rondje (solo of als duo; buiten is de maximale groepsgrootte 2 personen volgens de richtlijnen van de NTFU). Onderweg moet je bij diverse locaties letters of cijfers noteren (eventueel in een notitie van je smartphone). Die staan op bepaalde punten of achter het raam of ergens zichtbaar aan de weg. Het wordt dus geen snelle rit en je moet toch regelmatig even afstappen om iets te noteren. Maar we hopen dat jullie met plezier aan deze tocht mee doen. Let vooral goed op als je ergens afstapt, laat je verrassen door het onverwachte, op enkele locaties vind je wat lekkers.

Als je alle letters en cijfers genoteerd hebt, vind je, door deze op de juiste plek te zetten, de oplossing. Vul de oplossing aan met een leuke toepasselijke zin en stuur die, uiterlijk 8 maart, naar info@wtcvroomshoop.nl

De 3 mooiste/origineelste oplossingen worden beloond met een leuke prijs. 

Starten: zaterdag 6 maart tussen 13.00 en 17.00 uur

Afstand +/- 50 km Tour/race en 60 km MTB. 

Voor race en MTB. Beide routes zijn als bijlage bij deze mail meegestuurd als gpx en als pdf met een kaartje en routebeschrijving.

Met de landeigenaren in Daarle is afgesproken dat de route door de Slagen; tussen Esweg en Groeneweg, alleen voor 6 maart toegankelijk is. Deel deze route dus niet!! Op onze site staat een aangepaste route die via Esweg naar Groeneweg en vervolgens langs de Stouwe richting Vriezenveen gaat.

Veel fietsplezier en succes allemaal.

MTB opening 2021 WTC Vroomshoop (440 downloads)

Tour-race opening 2021 WTC Vroomshoop (1250 downloads)