Update oktober

Beste clubleden,

Het kabinet heeft verscherpte coronamaatregelen aangekondigd, die m.i.v. 14 oktober gelden. Voor wielersporters betekent dit in ieder geval: samen fietsen met maximaal 4 personen (met minder is natuurlijk geen probleem) en 1,5 meter afstand houden tot elkaar en anderen. 

Hoe je dit doet plus nog meer vragen over fietsen in coronatijd, lees je in: 

https://www.ntfu.nl/home/nieuws/id/1155/vragen-over-fietsen-in-coronatijd

De groepsritten (maandag-, donderdag- en zaterdagmiddag en het ‘lampje-rijden’ op dinsdagavond) zijn dus per direct vervallen. 

Alle activiteiten en georganiseerde ritten zijn van de NTFU kalender gehaald. Ook onze jaarlijkse (afsluitende) ‘snerttocht’ van 31 oktober zal niet doorgaan.  

De voorbereidingen voor de GOW in Sibculo worden wel gedaan; mocht eind oktober blijken dat deze weer georganiseerd kan worden, dan is het één en ander al wel geregeld. We doen voor de voorbereiding en het goede verloop van deze wedstrijd t.z.t. nog een beroep op vrijwilligers vanuit onze vereniging

Helaas betekenen de aangescherpte maatregelen het einde van het fietsseizoen 2020 op de weg. We vinden het vervelend dat een seizoen waarin we toch al zo weinig samen hebben kunnen fietsen op deze manier eindigt. Maar het gaat om eigen gezondheid en die van een ander. Wanneer je gaat fietsen, houd je  dan aan de geldende richtlijnen. Zodra er nieuws is over het eventueel weer kunnen ‘lampje-rijden’ komt er een mededeling per mail en op de wtc app.

Blijf gezond en let goed op elkaar. En blijf vooral ook in beweging.