2e clubdag Introductietocht 6 april 2019

De start is om 9 uur bij de Sportlust kantine op het sportpark “ De Bosrand” te Vroomshoop.

Afstand: Race: ongeveer 67 km en ATB: 35km

De clubleden worden verzocht om op deze introductiedag, die gecombineerd wordt met een clubtoertocht, een introducé mee te nemen. 

Neem een bekende, een familielid, een kennis, buurman, of collega mee en kom op 6 april. 

Het doel is om nieuwe leden mee te laten genieten van de fietssport en sfeer te proeven binnen onze club. We weten allemaal hoe leuk het is om gezamenlijk te fietsen bij de fietsclub WTC Vroomshoop en willen dat graag uitdragen. 

Neem ook sporters mee die wil meefietsen en trainen voor de Triatlon in Vroomshoop

Wij zullen informatie geven over de fietsclub en ook de voordelen van een lidmaatschap bij de fietsclub, en het lidmaatschap van, de Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU).

Na een korte introductie wordt er natuurlijk gezamenlijk gefietst op de racefiets of mountainbike. Kom ook als je niet uitgenodigd bent door een clublid, je bent van harte welkom.

Wat de ATB betreft (afstand plm. 35 km), willen we graag  weten op hoeveel deelnemers we kunnen rekenen, dus VOOR 5 april doorgeven wie er met de ATB rit meegaat. Dit kan d.m.v. bevestigen naar onderstaand mailadres.

De tocht is ook te downloaden in GPS-bestand: https://www.wtcvroomshoop.nl/download/583/

Voor informatie over WTC-Vroomshoop kan men contact opnemen met een van de bestuursleden via de mail; info@wtcvroomshoop.nl , of clubwebsite www.wtcvroomshoop.nl. Belangstellenden kunnen ook altijd op de trainingsavonden vrijblijvend enkele keren meefietsen. De Vertrektijden zijn op de website van ons te vinden.