WielerToerClub Vroomshoop houdt ledenvergadering 2019

Op maandag 11 februari aanstaande houdt WielerToerClub-Vroomshoop haar jaarlijkse ledenvergadering. Deze begint om 20.00 uur in de kantine van voetbalclub Sportlust, op het sportpark de Bosrand, Flierdijk 5 te Vroomshoop. 

Hierbij zal worden teruggeblikt op weer een succesvol verlopen en vooral goed bezocht toerfiets-seizoen 2018. 

Natuurlijk zal er vooruitgekeken worden naar het nieuwe fietsseizoen 2019. Tijdens de ledenvergadering zal worden bekendgemaakt wat het programma is van de twee- , drie- en vijfdaagse tochten en het complete programma aan club- en trainingstochten voor 2019.

Tevens wordt er aandacht geschonken aan de jubilarissen bij de club. Verder komen de bestuurswisselingen aan de orde.

Het tweede deel van de ledenvergadering is een informatief gedeelte.

Ditmaal verzorgt voormalig Nederlands profwielrenner en algemeen directeur van de Rabobankploeg Theo de Rooij een presentatie/lezing. Momenteel is hij secretaris van de Overijsselse Fietsambassadeurs Club (OFC). Theo gaat iets vertellen over zijn sportverleden en over zijn huidige functie bij OFC. Verder zal hij belichten dat fietsen je een “bron van energie” geeft en een weldaad voor de mens is. 

Ook aspirant-leden en overige geïnteresseerden m.b.t. de toerclub WTC-Vroomshoop zijn vanaf 21.00 uur (na de pauze van de ledenvergadering) van harte welkom bij deze lezing.

Fijne MTB-route Sibculo (Zand & Veen) verkenning zaterdag 1 december 2018 in Sibculo