Rabo Clubkas Campagne 2018

Jouw stem is voor onze club geld waard!

 

 

 

 

 

 

 

 

Rabobank Noord en West Twente draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Noord en West Twente stelt € 185.000,- beschikbaar!
Ook WTC Vroomshoop doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne!
We hebben de inschrijving open staan met het volgende bestedingsdoel:

Binnen onze wieler- en toerclub wordt bij leden het fietsen met de ATB steeds populairder. In de directe omgeving worden daarvoor mooie tracks gemaakt. De vereniging wil enkele trainers opleiden die (aspirant)leden een goede fietstechniek op uitdagende tracks kunnen aanleren.

Oproep aan alle klanten van Rabo
Het is voor WTC Vroomshoop belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor het opleiden van één of enkele fietstrainers. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan WTC Vroomshoop tijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Noord en West Twente. Wij vragen je dan ook zoveel mogelijk bekendheid te geven binnen je eigen kring aan het bestedingsdoel van WTC Vroomshoop. Kijk voor meer info over de Rabo Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/nwt.